skip to main | skip to sidebar

2010. július 30.

conan az új kedvenc detektívem

nos,gondoltam régen jelentkeztem anime-s sorozattal,filmmel ilyesmi,így hát megosztom veletek a hugommal nézett kedvenc új sorozatunkat,a conan a detektívet. nos,tudom egy 8 éves kiscsajjal nézek ilyesmit? :D oké,vannak benne gyilkosságok is,de végülis annyira nem durvák,a vér sem folyik nagyon,ilyesmik,szóval nyugodtan nézhetem a hugommal,aki ilyenkor kivételesen tök engedelmes,és meg lehet vesztegetni avval,hogy akkor nézheti ezt az igen jó sorozatot :D vezesd rá hugodat vagy az öcsédet,és lehet keményen vesztegetni,nekem legaábbis bevált xD tök poén :) nos,ha tényleg érdekel,kattints a továbbra :)
nos,imádom ezt a sorozatot. egy kis könnyű gondolkodást eredményez nálam, ami igen jólleső érzés tud lenni, tulajdonképpen nem is kényszerít rá senki,hogy egy picit gondolkodjak,de én is egy picit detektívnek érzem magamat közben. egészen más,mint a helyszínelős sorozatokban,hiszen ott annyira bonyolultan zajlik minden,hogy néha unom is nézni. és ott kitalálhatatlan,hogy pontosan mi is történt. conan apszolút jól nyomoz, bár 10 éves kisfiúnak nézz ki,mégsem az,és így olyan cuki :D amikor észrevesz valamit,nem azonnal mondja el,így neked is feltűnhet a dolog,aztán kicsit késöbb elmondja magában a több dolgot,amit mi is észrevehettünk,és hamar össze is rakja a képet. nem kiszámítható a dolog,mégis az embernek van egy olyan érzése,hogy ő is el tudna menni conan mellé,és jól tudna neki segíteni is. a grafika egészen jó, bár a főcímdal szörnyen idegesítő,és lehúzza a sorozat színvonalát,olyan kis gyerekmesére emlékeztet,pedig szerintem nem az :) annyira ügyek vannak, hogy azta :D multkor az az emberrablós,meg ki tette az üvegbe a mérget az esküvön.. szóval azta :) nem mindegyik gyilkosságos,de mindegyik egy rejtély,és én apszolút szeretem :) szóval akkor a lényeg,itt lenne *amit köszi a wikipediának :D*

"Az anime főhőse Kudo Sinicsi, 17 éves középiskolai diák. Kitűnő tanuló, társaihoz képest kiemelkedő intelligenciával, aki szabadidejében a helyi rendőrség munkáját segíti. Egyik nyomozása során egy veszélyes bűnbandát próbál meg lefülelni, ám az akció balul sül el: csapdába csalják és leütik. Ellenfelei egy különleges mérget adnak neki, ami nem öli meg, csak visszaformálja testét 10 évvel korábbi állapotába.
Mivel képességei nem vesznek el, úgy határoz, hogy folytatja a bűnüldözést. Felveszi az Edogava Conan nevet és Conan nyomozóként próbálja felderíteni a titokzatos bűntényeket. Munkájában társai: gyerekkori barátja
Móri Ran és az ő édesapja, Móri Kogoró magánnyomozó.
A
Kodama Kendzsi és Jamamoto Jaszuicsiro rendezte több mint 500 részes anime sorozat epizódjai izgalmas bűnügyekben gazdagok. Conan, a detektív kalandjai 2009 tavaszától már Magyarországon is látható az Animaxen."
és végül a ponztozás maradt csak :) mivel én imádom,és apszolút tök jó, nem is mondanám gyerekesnek ,megérdemli a 9/10-et :) tessék nézni minden nap ,animax 20:50-től asszem :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

kérlek ha nincs is oldalad,legalább egy nevet írj,hogy tudjalak hogy szólítani:)
a trágárkodást mellőzd, le lehet írni a véleményt,ha negatív is normálisan:P