skip to main | skip to sidebar

2012. július 23.

teen wolf 2x08

• majd hozok még mást is,csak most frissen néztem az új részt és gondoltam rögtön írok róla,nehogy elmaradjon mint a multkor:) a tovább mögött találtok meg minden érdekes dolgot,mert spoiler veszély!! hoztam pár epizód képet,ami spoileres kis montázs az is a tovább mögött tekinthető meg:)
• az elöző részben izgalmas szálak futottak, most sincs ez másképp,de mivel a dolgok amit tetszettek-nem tetszettek (van egyátalán olyan?:D) már mind spoileresek, nem tudok ide mást tenni,mint egy epizódismertetőt:) éés,természetesen köszönet a teenwolfnet-nek ismét a képekért, linkekért,infókért ezúton is:) ez a link pedig arra az oldalra visz,ahol a részt le tudjátok tölteni,vagy online megnézni:)



Cím: Raving
Mikor: USA – 2012. 07. 23.
Ismertető: Egy titkos koncert alatt Scott és Stiles kitalálnak egy módszer arra, hogyan ejtsék csapdába az új alakváltót. Eközben Allison édesanyjának is van egy terve arra, hogyan számoljon le Scottal örökre.





• nos, sajnáltam,hogy lydiát ebben a részben egy percre sem mutatták,de ahogy elnéztem az elözetest, valószínűleg a következő részben több szerepet kap:) nekem ez a scott-allison szál eléggé unalmas. a második évadban nagyon rámentek erre a dologra,evvel a suliba beépülünk és figyelünk rád aranyom dolog elég unott,és elcsépelt,sok helyen láttuk már a tiltott szerelem dolgot,én a helyükben nem erre a szálra koncentrálnék,vagy legalábbis nem így. sok időt vesz el a képernyőn más dolgoktól,de talán ez is a cél kicsit,hogy ne olyan gyorsan pörögjenek az események,maradjon minden részben éppen annyi haladás a storyban,hogy izgalmas legyen,érdekes. de személy szerint megelégedtem volna annyival is,hogy allison szülei vadászok,és nem jönnek még rá a dologra,továbbra is a bujkálás csak nem úgy,hogy nem lehetnek együtt. ugyanakkor ez most fontos szál volt,és azért örülök,hogy nem nekem tettek örömömre,mert a rész végén allison irritáló anyját megharapta ugye az alfa,ami annyit tesz,hogy vadász anyuci prédává válik.. ez egy igen érdekes esemény-szál hiszen nem gondolom,hogy allison anyja meg akarna halni,vagyis ide-vagy oda a vadász ösztön-vér ő mégsem fogja öszántából hagyni,hogy megöljék. drága férje persze mondani könnyebb alapon allisonnak előadta,hogy még a családtagot is meg kell ölni,ha az játszik, és minden vérfarkas öl elöbb utóbb,szóval kérdéses hogy melyik dolog lesz erősebb, a szeretete a felesége iránt,vagy a vadász dolog. és persze a papa sem biztos,hogy csak úgy elnézi a vérfarkast a családban.. jó kis következő résznek nézünk elébe;) még jó,hogy mindig ezt mondom:D
scottnál le a kalappal,hogy előállt evvel a mással is randizzunk dologgal,csak nem akkor kellett volna amikor anyuci figyel,és így pont úgy jött ki,hogy kiderül a dolog,értelmetlen titkolózni. ez a tipikus szappanoperás dolgot váltotta ki belőlem, mint mikor titkos találka van és pont elkerülik egymást,blaa-blaa.. ez a tipikus a fejemet a falba verem feeling.. de mivel enélkül nem következett volna be a harrapás, ott a piros pont.
stiles még mindig a kedvenc karakterem, ő most is hozta a szokásos formáját,egyszerűen imádom:) és a kanimás szál is jó, csak lerág hogy pont jackson az,annyira irritál.. és ugye tudjuk,hogy ez a kanima dolog egy bosszú hadjárat,de eredetileg vérfarkas lenne ő is,szóval remélem azért a dolgoknak nem úgy lesz vége,hogy ő is vérfarkas lesz:/ nemtudom,valahogy nekem ő nem akaródzik ide tartozni.. ráadásul egyre több a vérfarkas, ami ugyancsak nem annyira pozitívum.
és a befejezés a harapáson kívül 10ből 10,  a multkori a 'lydiának leesik minden' befejezést csak majdnem übereli. nekem leesett,hogy ez a csaj, a pszihológus biztos vmi lény,mint a doktor is, és ráadásul direkt ferdített a fordításban,mert így más szinezete van a dolognak,hogy mindenről tud.. valószínűleg direkt nem mondott el mindent a csapatnak, piros pont! eléggé jó szál volt az is,meglepő csavar amitől nekem leesett az állam,és tetszett,hogy ezt váltja ki belőlem a rész:D és meg alapozza a második évad egyik új fő szálát is, vagyis valami közeleg de főhőseinknek van épp elég gondjuk,most egyenlőre nem fogják megtudni.. kérdés hogy ez olyan fajta dolog lesz,mint a trónok harcában,hogy 'winter is coming' és csak ijesztgetés van és még sehol sincs a tél.. hát majd kiderül:)
• a pontozás pedig: 8,5/10ből mert ismét csak ismételni tudom magam,nem akarok 15/10et adni ha esetleg valami fantasztikus dolog történne:D de ez a sorozat az,ami nálam mindig újat mutat,mindig érdekes és leköt,és a végén fohászkodom hogy minnél hamarabb új rész jöjjön:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

kérlek ha nincs is oldalad,legalább egy nevet írj,hogy tudjalak hogy szólítani:)
a trágárkodást mellőzd, le lehet írni a véleményt,ha negatív is normálisan:P