skip to main | skip to sidebar

2010. július 26.

a könyv,ami mögött a twilight elbujhat

nos,igen,bizony, amikor hazamentünk veszprémbe előhalászhattam a könyvespolcról a holdfény hawaiiban-t :) hát felülmúlt minden eddig álltalam olvasott könyvet,twilight, harry potter 7.. a legnagyobbak fel sem érhetnek hozzá,ez teljesen biztos :) teljesen magával ragadott, bőgtem az elején egy csomót,olyan szomorú volt :( nem az a twilgihtos romantikusság fogta el,ez a tömör valóságról szóló kötetben benne van minden,amit a twilight nem nyújthat. a tinik 89%-a edwardot keresi a pasikban, és el vannak ájulva egy kitalált vámpírtól. de a vámpírok nem léteznek.. ez van,jobb lesz ,ha elfogadjuk. viszont ebben a könyvben olyan férfiak vannak,akik élő ,hús-vér embereknek látszanak,és a valóságban is vannak ilyen emberek!! én tényleg úgy gondolom,hogy ez a könyvsorozat,magasan felülmúlja a twilight komor világát. itt az élet nyujtja a bonyodalmat,és a szálak szerteágazóbbak,mint a twilightban, sokkal több az izgalom,a romantika, és a pasik is :)  és ez a 1950as években játszódott könyv annyira jó :D kapalokat hordanak a hölgyek, meg minden,és annyira jó az egész hangulata :) de tényleg ,jobb befejezés az első két kötetnek nem is lehetett volna :) végre cynthia boldog lehet,de elötte sok dolog történik vele,természetesen :) nagyon tetszett, tényleg ajánlom mindenkinek :D nem fecsérlem tovább a szót, itt van a hátulján lévő tartalom :) csak kattints a további bejegyzésekre :)
"A világsikert aratott Neonfény a Nílus felett és Május Manhattanban folytatása a Holdfény Hawaiiban, amely az előzőek ismerete nélkül is megállja helyét: önálló, remek, szórakoztató mű.
A történet egy elegáns jachtklubban kezdődik. Zizi, a hajdani kis pesti lány előkelő grófnő szerepében tetszeleg. Megteheti: kalandos életútja során sikerült ősi nemes névre szert tennie, s bár eredeti foglalkozásával sem hagyott fel, a társaság előtt ő a zárkózott, kedves, fiatal arisztokrata özvegy. De az élet közbeszól, s amiről Zizi azt hitte, kaland csupán - abból szerelem lesz. Ronald Merlyn, a vonzó fiatal olajmérnök házassága zátonyra fut - s Zizi mindent elkövet, hogy a férfit magához kösse...
Cynthia, Ronald felesége súlyos titkokat hordoz, szorongásaitól, félelmeitől csak az új szerelem - Kertay Tibor - váltja meg. Tibor 1956-ban érkezett Amerikába, s a sors őt is kegyetlen próbák elé állította: tragikus körülmények között veszíti el öccsét és szerelmét, Editet"

és a pontozás 10/10 :) apszolút :) annyira szomorú, romantikus, ilyesmi ^^ ajánlom ,de tényleg ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

kérlek ha nincs is oldalad,legalább egy nevet írj,hogy tudjalak hogy szólítani:)
a trágárkodást mellőzd, le lehet írni a véleményt,ha negatív is normálisan:P