skip to main | skip to sidebar

2012. augusztus 17.

updates

nos,a szavazás még nem ért véget de sokat gondolkodtam a dolgon,és úgy döntöttem,hogy előreláthatólag lesz új oldal,de ehez mindenképpen megbízható társszerkesztőket keresek.

egyenlőre csak a próba kedvéért kérnék jelentkezőket ,hogy ha tényleg beindítanám az új oldalt,akkor tudjam,hogy számíthatok-e a segítségükre.

- semmilyen webszerkesztős tudásra nem lesz szükség,mert mindenben szívesen segítek,a kinézetet én alakítom ehez nem kell segítség. a kritikaírás és egyéb pedig néhány egyszerű lépés és bent is vagytok az oldal kezelőfelületébe,ahol egy kattintás és új bejegyzést hoz létre,ahol csak címet kell adni és beírni amit szeretnétek eseteg képet rakni:) semmi extra,de szívesen elmagyarázom a szerkesztőgárdának ha kell:) esetleg mehetünk más tárhelyre is,ez a szerkesztőktől függ.
- képszerkesztő program sem szükséges ha nem vagy jártas benne:)   a kinézetet én gyártom,esetleg megkérdezem a társszerkesztők véleményét ,ha alakul a fejléc vagy ilyesmi,ők mit változtatnának rajta,de ha nem akarnak persze erre sem lesz szükség,csak arra hogy elmondják nekik milyen kinézet tetszene,hogy ők is örömmel járjanak fel szerkeszteni^^ a kisképeket majd megbeszéljük, ha arról van szó én szívesen legyártom őket előre,ez sem probléma:)
- csak arra lesz szükség,hogy jól írj helyesen,és ne unalmasan, tudj kritikákat írni,és legyen olyan sorozat amit nézel rendszeresen:)

amit meg kell adnod a jelentkezésnél:
motiváció
neved
korod
oldalad ha van
webszerkesztő-képszerkesztő ismerete
iskolával kapcsolatos információk (hogy tudsz majd szerkeszteni év közben)
sorozatok amiket rendszeresen nézel
esetleg milyen munkát szeretnél az oldalra felrakni
ötletek az új oldallal kapcsolatban


ha szeretnél jeentkezni akkor azt a stargirl{@}citromail.hu n teheted meg:) ha lesz elég jelentkező (2-3 emberre gondoltam, vagy nem is tudom:)) akkor talán beindul az oldal,de sok mindent el kéne evvel kapcsolatban rendezni,ezért kérdéses a dolog.
holnap elutazom,örülnék ha addig beérkeznének a jeelntkezések, hogy akár ma este belevágjunk a dologba,de szerdáig lehet jelentkezni:)

semmi sem kötelező,úgy is jelentkezhetsz ha egy héten egyszer vagy kéthetente egyszer jelentkeznél egy film kritikájával,ez sem gond csak akkor jelezd kérlek,és akkor úgy számítunk rád:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

kérlek ha nincs is oldalad,legalább egy nevet írj,hogy tudjalak hogy szólítani:)
a trágárkodást mellőzd, le lehet írni a véleményt,ha negatív is normálisan:P